• Mail: office@artalice.ro
  • Telefon: 0762285776

Politica de confidentialitate

       www.ArtAlice.ro prelucrează datele cu caracter personal ale clientului - nume, prenume, adresa, e-mail, în conformitate cu Legea nr. 677/2001, în scop de reclamă, marketing și publicitate pentru și/sau în legătură cu activitatea specifică galeriilor de artă si a magazinelor de antichitati si obiecte colectionabile. Datele solicitate sunt destinate utilizării de către magazinul online www.artalice.ro și sunt comunicate numai angajaților nostri cu atribuții în îndeplinirea scopului mai sus menționat. Pe viitor, datele menționate mai sus permit ArtAlice.ro să țină la curent Utilizatorii cu activitatea desfasurata si ofertele curente. Conform Legii nr. 677/2001, Clientul beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor.

 Colectarea informatiilor pe acest website, se realizeaza in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Site-ul plaseaza un "cookie" pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare.

 

 Colectarea datelor se realizeaza  prin:

 
- Formularul de inregistrare a utilizatorului. Datele sunt folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive  (in functie de preferintele setate de utilizator).
- Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare.

ArtAlice © 2019 - Toate drepturile rezervate.

Creare site by ovinetwork.ro